0

STUR SRL Cariera Blidari

Produsele care vi le oferim poartă marca

PLACAJE DE BLIDAR ®

STUR SRL PLACAJE DE BLIDAR

Produsele noastre se vând loco carieră.

Orice produse aflate în alte locaţii nu sunt PLACAJE DE BLIDAR ®

STUR SRL Locul 1 - 2016

Topul judeţean al firmelor din Maramureş

Deviza firmei: MAMA, CINSTEA ŞI OMENIA NU SE CUMPĂRĂ!

Deviza firmei

"MAMA, CINSTEA ŞI OMENIA NU SE CUMPĂRĂ!"

SC STUR SRL cu sediul în Baia Mare, str. Blidar, nr. 71, continuă activitatea fostului IPIC-CF Maramureş, în baza Licenţei de Exploatare Nr. 3310/2002 fiind atestata conform certificatului de atestare nr. 607/09.03.2000.

Cariera Blidar este situata la cca. 25 km de municipiul Baia Mare pe malul stâng al văii Stur, accesul în cariera se face pe soseaua asfaltată Baia Mare-Firiza-Blidar-Poiana lui Dumitru.

În cadrul perimetrului de exploatare Blidari, întâlnim un andezit piroxenicbazaltoid, proaspăt, cu structura porfirica de culoare negricioasă, textură compactă cu tendinţe de a se desface în plăci orizontale cu grosimi de 1-16 cm sub forma de lespezi (plăci) care formeză coloane paralelipipedice. Extracţia plăcilor se execută manual de către echipele de muncitori. Produsele executate din extracţie şi prelucrare sunt: placaje între 1-11 cm, piatră fasonată, cioplituri diferite în funcţie de cerinţele clienţilor, piatră spartă, piatră brută, etc.

Specificul: Andezitul nu este higroscopic, ceea ce îl face bun pentru prăjirea preparatelor din carne, peste, cartofi, etc.; plăcile fiind tăiate în freza la diferite dimensiuni.

Cariera este dotată cu utilaje moderne de derocare, încărcare şi transport, precum şi cântar de 60 to pentru cântarirea produselor.

Seriozitate
100
Promptitudine
100
Organizare
100
Pasiune
100
Calitate
100
Produsele care vi le oferim poartă marca

PLACAJE DE BLIDAR ®

Placaje de Blidar
Placajele de Blidar® sunt de diferite dimensiuni, cuprinse între 1-11 cm. În funcţie de sorturile de care dispunem, noi le recomandăm pentru: Placajele de Blidar® 1-3 cm – pentru placări interioare, stâlpi, fundaţii, şeminee, socluri, pereţi, scări, etc. Placajele de Blidar® 4-6 cm – pentru placarea unor alei pietonale sau zone...
Citeşte mai departe ...
Placaje de Blidar
(0)
Produsele noastre se vând loco carieră.
Orice produse aflate în alte locaţii nu sunt PLACAJE DE BLIDAR!

Contact

Information
Str. Blidar nr. 71 A
Baia Mare
Maramureş
430002